Paraván - World Map for Kids II [Room Dividers]

Kód: A1-PARAVENT1166 A1-PARAVENT1166J A1-E-A-0102-Z-C_225X172_PAA Zvoľte variant
Akcia
173,90 € / ks 142,40 € / ks 229,90 € / ks od 142,40 € / ks 144,90 € bez DPH 118,70 € bez DPH 191,60 € bez DPH od 118,70 € bez DPH
Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks) Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks) Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks) Zvoľte variant
Veľkosť
Verzia
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 150€
Dôraz na kvalitu
Dôraz na kvalitu
predávame tovar najvyššej kvality
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
do 14 dní od dodania

Podrobný popis

Praktické izbové paravány

Paraván je súčasťou vybavenia, ktorý dáva veľa možností. Vyznačuje ho o.i. praktickosť. Základnou úlohou je diskrétne a esteticky rozdeliť priestor na dve časti. Izbové paravány umožňujú zaujímavým spôsobom oddeliť časť určenú na relax od tej určenej na prácu. Práve preto sa často používajú v obývačke. Paravány tiež umožňujú šikovne skryť niečo, čo by nemalo byť úplne viditeľné ako je napríklad vešiak, alebo sušiak s bielizňou. Môžete ich teda použiť na viacero spôsobov, podľa vlastných potrieb. Izbové paravány, ktoré máme v ponuke, sú výstužné plátno namontované na drevenom ráme. Vyznačujú sa pevnou štruktúrou a na výber máme dva formáty: 3-dielnym a 5-dielnym. Jednotlivé prvky sú so sebou spojené pomocou kovových, pevných pántov. Skladanie a rozkladanie paravánu nebude žiadnym problémom.

Paravány

Drevený paraván vo viacerých variantoch na výber

Každý drevený paraván, ktorý máme v našej ponuke, dostupný je vo viacerých variantoch na výber. Patria sem: paraván s potlačou na jednej strane, s potlačou na oboch stranách a tiež akustický, ktorý znižuje dozvuky a hluk. Poskytujeme prispôsobiť produkt vlastným potrebám. Vďaka tomu si môžete vybrať ideálny izbový paraván. V našej ponuke nájdete veľa zaujímavých vzorov, čo jednoznačne uľahčí hľadanie toho správneho motívu, ktorý bude ladiť s dizajnom Vášho interiéru. Všetky paravány sú starostlivo vyrobené s použitým materiálov najvyššej kvality. Vďaka ochrane pred UV žiarením ani dlhé vystavenie slnečným lúčom nebude spôsobiť blednutie farieb. Ponúkane produkty sú tiež neparfumové a teda 100% bezpečné pre všetkých členov domácnosti vrátane deti. Full HD tlač zaručuje vernú reprodukciu detailov a preto je každý vzor elegantný a zaujímavý.

Technické údaje - paraván obojstranný

Technické údaje - paraván obojstranný

Dekoratívny paraván nielen doma

Paraván je mimoriadne užitočným doplnkom vo Vašej domácnosti, či už je to dom, alebo byt. Použiť ho viete tak v garsónkach ako aj v priestrannejších interiéroch. Uplatnenie nájde ako oddelenie napr. neveľkého šatníka v spálni, alebo dvoch osobitných zón pre súrodencov, ktorí žijú v jednej izbe. Pevný drevený paraván, ktorý máme v našej ponuke je skvelým nápadom aj pre kozmetické salóny, obchody s módou, kaderníctva, ba aj ambulancie. Je to originálna a mimoriadne štýlová dekorácia, ktorá pomáha zachovať súkromie a diskrétnosť. Vzhľadom na poctivé spracovanie dekoratívny paraván bude ideálnym doplnením aranžmánu. Do interiéru prinesie poriadok a možnosť zladenia vhodného vzoru uľahčí získanie uceleného celku. Paravány sú ukončené saténovou stuhou, ktorá nielen zlepšuje estetiku, ale aj spevňuje štruktúru. Výstužné plátno je príjemné na dotyk a bez viditeľných sponiek, preto sú to produkty vhodné pre miesta, kde je estetika veľmi dôležitá. Dekoratívny paraván osloví aj tých najnáročnejších.

Rozmery častí:
225x172: 45x172 45x172 45x172 45x172 45x172

Dodatočné parametre

Kategória: Paravány
Výrobca: Artgeist
Rozmer: 225x172

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: