Nástenné hodiny EKO LAMELE 60cm

Kód: Z230 D-2-X-60
Akcia
89,70 € / ks 74,80 € bez DPH
Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 150€
Dôraz na kvalitu
Dôraz na kvalitu
predávame tovar najvyššej kvality
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
do 14 dní od dodania

Podrobný popis

Stručná charakteristika produktu:


Dekoratívne panely v podobe zvislých drevených lamiel sa tešia stále väčšej obľube. Harmónia pozdĺžnych lamiel vnáša do obývačky efekt symetrie. Farby dreva zasa zahrejú interiér. Celok, obklopený moderným nábytkom a decentnými odtieňmi sivej, vytvára módnu kompozíciu interiéru.

V takejto spoločnosti budú nástenné hodiny Lamele dokonalé. Projekt od začiatku predpokladal použitie preglejky. Vďaka tomu sme dosiahli efekt luxusnej dekorácie. Produkt získava svoju jedinečnosť vďaka symetrickému prechodu od symetrie lamiel k zaobleniu číslic a hodinových značiek. V dôsledku toho sme dosiahli prekvapivý a nezvyčajný dekoratívny vzor.

Každý drevený prvok hodín sme natreli kvalitným olejom na drevo. V dôsledku toho sa farba dreva stala tmavšou a hlbšou a životnosť výrobku sa výrazne predĺžila.

Drevené lamelové hodiny sú veľké, keďže ich rozmery sú až 60 x 60 cm. Skvele sa bude hodiť do priestrannej obývačky alebo útulnej spálne. Všade tam, kde je miesto pre módne interiéry.

Spôsob montáže
Hodiny Lamele sú zavesené priamo na stene (okrem centrálneho prvku s mechanizmom). Je to ťažké a dokáže to zvládnuť každý? Jedným z najdôležitejších aspektov pri navrhovaní hodín je, aká jednoduchá je ich inštalácia. Preto sme špeciálne pre tento produkt vytvorili šablónu, ktorá vám montáž zjednoduší. Ku každému produktu prikladáme obrázkový návod. 

Na montáž sme použili silnú penovú pásku. Vďaka tomu, ak hodiny pripevníte na stabilný a hladký povrch, budú visieť dlhé roky. Bohužiaľ, penová páska nie je opakovane použiteľný produkt. Ak sa teda rozhodnete výrobok odlepiť od steny, budete musieť pásku vymeniť za novú. Túto pásku je možné zakúpiť v každom obchode pre domácich majstrov alebo priamo v našom internetovom obchode. Pri maľovaní steny stačí hodiny prelepiť maliarskou páskou.

Parametre:

výrobca: FLEXISTYLE, vyrobené v Eú- ponuka priamo od výrobcu

materiál: prírodný dub

rozmery hodín: 60 x 60 cm, veľkosť stredného prvku 14 cm, výška písmen cca 8 cm.

farba: dub, biele ručičky

mechanizmus: plynulý - VEĽMI TICHÝ - žiadny tikajúci efekt

V cene: Krásne hodiny + AA batéria

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: