Nástenné hodiny EKO LAMELE 60cm

Kód: Z230 1-2-X-60
Akcia
89,70 € / ks 74,80 € bez DPH
Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 150€
Dôraz na kvalitu
Dôraz na kvalitu
predávame tovar najvyššej kvality
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
do 14 dní od dodania

Podrobný popis

Stručná charakteristika produktu:


Drevené lišty sú módnou dekoráciou stien. Harmónia pozdĺžnych lamiel vnáša do obývačky efekt symetrie. Čierna dokonale kontrastuje so sivými stenami a doplnkami. Celok obklopený moderným nábytkom a decentnými odtieňmi sivej vytvára módnu kompozíciu interiéru.

V takejto spoločnosti budú nástenné hodiny Lamele dokonalé. Veľmi obľúbený model z laminovaného dubu nás inšpiroval k vytvoreniu čiernej verzie. Na pozadí dokonale kontrastujú biele ukazovatele. Produkt získava svoju jedinečnosť vďaka symetrickému prechodu od symetrie lamiel k zaobleniu číslic a hodinových značiek. V dôsledku toho sme dosiahli prekvapivý a nezvyčajný dekoratívny vzor.

Každý prvok vyrobený z MDF hodín bol pokrytý kvalitným olejom na drevo. V dôsledku toho sa farba dreva stala tmavšou a hlbšou a životnosť výrobku sa výrazne predĺžila.

Lamelové hodiny sú veľké, keďže ich rozmery sú až 60 x 60 cm. Skvele sa bude hodiť do priestrannej obývačky alebo útulnej spálne. Všade tam, kde je miesto pre módne interiéry.

Spôsob montáže
Hodiny Lamele sú zavesené priamo na stene (okrem centrálneho prvku s mechanizmom). Je to ťažké a dokáže to zvládnuť každý? Jedným z najdôležitejších aspektov dizajnu hodín pre nás je, aká jednoduchá je inštalácia. Preto sme špeciálne pre tento produkt vytvorili šablónu, ktorá vám montáž zjednoduší. Ku každému produktu prikladáme obrázkový návod. Aby toho nebolo málo, pripravili sme krátke inštruktážne video, ktoré nájdete nad týmto textom. V príručke je aj odkaz na video vo forme čiarového kódu. Stačí zapnúť fotoaparát na smartfóne, nasmerovať ho do ľavého horného rohu návodu a odkaz sa nahrá sám.

Na montáž sme použili silnú penovú pásku. Vďaka tomu, ak hodiny namontujete na stabilný a hladký povrch, budú visieť dlhé roky. Penová páska bohužiaľ nie je produkt na opakované použitie. Ak sa teda rozhodnete výrobok oddeliť od steny, budete musieť pásku vymeniť za novú. Túto pásku je možné zakúpiť v každom obchode pre domácich majstrov alebo priamo v našom internetovom obchode. Pri maľovaní steny stačí hodiny prelepiť maliarskou páskou.

Najdôležitejšie produkty
Hodiny navrhnuté a vyrobené našou spoločnosťou. Na výrobu sme použili ekologické MDF farbené na čierno (antracit).
Vďaka špeciálne navrhnutej šablóne je montáž hodín veľmi jednoduchá a presná.
Použitý hodinový mechanizmus je veľmi tichý, bez tikotu.
Hodiny sú dostupné vo viacerých farebných variantoch
výrobca: FLEXISTYLE, vyrobené v Poľsku - ponuka priamo od výrobcu

materiál: prírodný dub

rozmery hodín: 60 x 60 cm, veľkosť stredného prvku 14 cm, výška písmen cca 8 cm.

farba: dub, čierne ručičky

mechanizmus: tečúci - VEĽMI TICHÝ - bez tikajúceho efektu

V cene: Krásne hodiny + AA batéria

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: