Kovové hodiny RETRO biele 80cm

Kód: Z21A-2-2-X 80
Akcia
109,70 € / ks 91,40 € bez DPH
Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 150€
Dôraz na kvalitu
Dôraz na kvalitu
predávame tovar najvyššej kvality
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
do 14 dní od dodania

Podrobný popis

Kovové retro nástenné hodiny, biele:


Elegantné, štýlové, ale hlavne veľké kovové hodiny vo vintage štýle. Priemer 80 cm umožňuje zavesenie produktu v skutočne priestrannom interiéri. Hodiny sa okrem obývačky alebo spálne skvele hodia aj do interiérov ako je kancelária, recepcia hotela, reštaurácia a pod. Hodiny FLEXISTYLE majú kvalitnú povrchovú úpravu a vždy ten najmódnejší dizajn. Výrobok má namontovaný tichý mechanizmus špeciálne vystužený pre veľké ručičky. Veľkosť ručičiek od stredu hodín je 32 cm (minúta) a 24 cm (hodina). Hodiny sú dostupné v 4 farbách: čierna, biela, starozlatá, zlatá horčicová. Táto ponuka sa týka bielej farby, ktorá sa perfektne hodí k tmavším stenám.

Hlavné výhody produktu:

Materiál: kov 2 mm, práškový lak

biela farba

rozmery: 80 cm

mechanizmus: plynulý - VEĽMI TICHÝ - žiadny tikajúci efekt

V cene: Krásne hodiny + AA batéria

Hodiny vyrobené v EU, veľmi kvalitné. Na výrobu sme použili plech hrúbky 2 mm a jednotlivé tvary boli vyrezané moderným rezacím laserom. Vďaka privareným blatníkom držia hodiny pevne pri stene. Celé je to pokryté odolným náterom (práškom), ktorý zaručuje odolnosť na mnoho rokov.

Hodiny sa zavesia na stenu pomocou štipca (nie je súčasťou). Pripravili sme 2 prívesky, jeden na hornom blatníku a druhý v stredovom plášti mechanizmu. Použite prívesok, ktorý je pre vás výhodnejší.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: