Dekoračné zrkadlo AVENUE 100cm

Kód: L28-0
79,90 € / ks 66,60 € bez DPH
Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 150€
Dôraz na kvalitu
Dôraz na kvalitu
predávame tovar najvyššej kvality
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
do 14 dní od dodania

Podrobný popis

Exkluzívne dekoratívne zrkadlo zložené zo 146 prvkov, usporiadaných do vzoru harmonickej sklenenej tabule na fazete. K zrkadlu je dodávaná forma na montáž a návod, ktorý umožňuje precíznu montáž dekorácií na stenu.

Ponúkaný výrobok má priemer 100 cm - na želanie zákazníka vieme vyrobiť zrkadlo aj v iných rozmeroch.

Zrkadlo sa bude skvele hodiť na čelo postele v spálni - odporúčame namontovať na stenu hladko natretú farbou. Na spodnej strane prvku je obojstranná penová montážna páska. Stačí uvoľniť pásku a pritlačiť prvok k stene.

Zrkadlo je ako šperk do interiéru, miestnosť krásne oživí a opticky zväčší. Výrobok je vyrobený z akrylu (nerozbitné zrkadlo). Rôznorodé a fantazijné tvary zrkadiel, ktoré navrhuje FLEXISTYLE, poskytujú neobmedzené možnosti dekorácie.

So zrkadlom je dodávaná forma, ktorá umožní ľahké a jednoduche nanášanie jednotlivých prvkov. Dodatočnú pomoc poskytuje schéma a montážny návod. Konečný výsledok - SUPER...

Dekorácia nie je nálepka. 3 mm hrubý materiál vyzerá ako sklenené zrkadlo, vrchná sklenená vrstva je nahradená plexisklom. Ľahké a nerozbitné zrkadlo. Na spodnej strane je silná obojstranná páska. Stačí uvoľniť pásku a pritlačiť zrkadlo k stene. Na hornom skle je zrkadlo s PE fóliou, ktorá chráni zrkadlo pred poškriabaním

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: