Dekorácia na stenu LISTY 50cm

Kód: P03-1-4-505005
39,90 € / ks 33,30 € bez DPH
Odosielame do 3-5 prac. dní (>5 ks)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 150€
Dôraz na kvalitu
Dôraz na kvalitu
predávame tovar najvyššej kvality
Vrátenie tovaru
Vrátenie tovaru
do 14 dní od dodania

Podrobný popis

Dekoračný drevený panel žltá

Popis produktu:

Nevšedná nástenná dekorácia s veľmi módnym motívom listu monstery. Hrúbka predného panela je 5 mm, výsledkom čoho je krásny 3D efekt. Dekoratívny drevený panel sa perfektne hodí do interiéru v modernom aj klasickom štýle. Veľká 50 cm dekorácia zaplní veľkú stenu. Ak potrebujete ozdobiť väčšiu plochu, vyberte si nástenný panel v dvoch ďalších farbách. Prípadne vytvorte nádherný triptych v 3 rôznych prevedeniach. Tu je jediným obmedzením vaša predstavivosť. Prezrite si našu fotogalériu a inšpirujte sa našimi návrhmi.

Kde je možné použiť 3D nástenný panel?
Drevený nástenný panel bude ozdobou obývacej izby, ale dobre poslúži aj v spálni. Dekorácia vyplní aj prázdnu stenu predsiene. Mimoriadnym nápadom bude použitie nástenných dekorácií v kancelárii.

Je ťažké nainštalovať 3D dekoratívny panel?
Naše nástenné dekorácie, rovnako ako obrazy, majú prívesok, vďaka ktorému môžete panel zavesiť na rozpernú skrutku. Súčasťou súpravy je kolík s priemerom 5 mm. Stačí vám otvor v stene s priemerom 5 mm.

Z čoho je vyrobený 3D stenový panel?
Stenový panel je vyrobený z ekologickej a veľmi tvrdej MDF dosky. Doska je vyrobená z drevených častíc, ktoré sa vtierajú do vlákien, ktoré sa neskôr ochutia živicou a organickými farbivami. Po vysušení sa platňa extruduje pri vysokej teplote a vysokom tlaku. Takto vznikne doska s vysokou hustotou, až o 50 % väčšia ako masívne drevo. Materiál neobsahuje žiadne toxické látky.

Ako vyčistiť 3D nástenné dekorácie?
Na čistenie panelu stačí obyčajná handrička. Panel je možné utrieť aj vlhkou handričkou.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: